Du kan altid vælge at afslutte dit abonnement præcis når du vil direkte via dit kontrolpanel. Hvis du har en gratisperiode så afsluttes webshoppen når gratisperioden på 14 dage er slut.

Afslut 14 dages gratisperiode

Hos os har du en 14 dages gratisperiode for at du skal kunne teste alle de forskellige funktioner og nå at få en fornemmelse af Quickbutik. Under denne periode eller når gratisperioden er udløbet kan du aktivere din webshop med det ønskede prisniveau. Hvis du aktiverer webshoppen under din gratisperiode så betaler du først når gratisperioden er udløbet og betalingerne/fornyelserne sker derefter automatisk i forskud som et abonnement hos Netflix, Viaplay, Spotify osv.

Hvis du ikke har aktiveret din webshop med et prisniveau så vil butikken automatisk blive lukket når din 14 dages gratisperiode slutter, og du behøver ikke gøre noget hvis du ønsker at lukke webshoppen.

Sådan afslutter du et aktivt abonnement:

1. Naviger til Brugerindstillinger øverst i dit kontrolpanel

Skärmavbild 1400-11-28 kl. 08.56.54

2. Klik på Administrér abonnement og et popup-vindue åbnes. Lokaliser rullelisten “Administrér abonnement” til højre. I rullelisten vælger du “Afslut abonnment”.

3. Klik derefter på Afslut butikken og bekræft derefter Afslut abonnement. Her kan du se hvornår din webshop vil blive offline.

4. Efter at du har afsluttet dit abonnement vil butikken fortsat være aktiv frem til at dit nuværende abonnement når til slutsdatoen.