Sociale slagskanaler indebærer at du kan vælge at sælge via dynamiske produktannoncer på Facebook, Instagram og Google Shopping.

Sociale salgskanaler gør det muligt at synkronisere dine produkter med hver kanal, så at du kan sælge og markedsføre dine produkter hurtigere, smidigere og helt automatisk.

1. Naviger til Indstillinger i kontrolpanelet
  2. Lokaliser Salgskanaler, klik på switch.knappen for at aktivere og vælg Åben.
  3. Følg nedenstående guide alt efter hvilken salgskanal du vil aktivere:

For at aktivere produktetfeedet for Facebook/Instagram følger du denne guide.

For at aktivere produktfeedet for Google Shopping følger du denne guide.