Shopping på Instagram gør det muligt at sælge enklere og smartere direkte i feedet på Instagram. Med et indlæg som indeholder produkttags på Instagram kan dine følgere enkelt få tilgang til priser, produktdetaljer og knappen Køb – helt uden at de behøver at forlade indlægget eller Instagram. En perfekt måde at øge salget på og gør købsprocessen enkel for dem som synes om det de ser på billeder.

Du kan læse mere om shopping på Instagram her.

Dette behøver du for at komme igang:

For at komme igang med shopping på Instagram, skal din virksomhed godkendes af Instagram. For at blive godkendt kræver det at du opfylder følgende:

1. Din virksomhed skal sælge fysiske produkter som opfylder de vilkår som Instagram har i deres handelsaftale for sælgere og handelspolicys.
  2. Jeres Instagramprofil skal konverteres til en virksomhedsprofil.
  3. Din virksomhed skal tilsluttes til et Facebook-katalog, hvor dine produkter findes. Du kan skabe og håndtere dette i Facebook Business Manager eller direkte på virksomhedens side på Facebook. Quickbutik giver dig mulighed for at skabe et komplet Facebook-katalog med alle dine produkter enkelt – med et produktfeed som opdateres løbende. Alle dine produkter skal have angivet et ID. Læs hvordan du skaber et produktfeed her.
  4. Når ovenstående krav er opfyldte undersøger Instagram samtlige punkter for at give jer adgang til funktionen. Denne proces kan tage nogle dage og i visse tilfælde lidt længere tid hvis Instagram skal gennemgå dine produkter mere omhyggeligt.
  5. Når du er godkendt får du en besked om dette af Instagram og du kan aktiver funktionen produkttagning via indstillinger – direkte i appen.