Hvis du vil verificere dit domæne med Facebook så anbefaler vi at du det med Meta Tag Verification.

1. Åben Facebook Business og klik på Virksomhedsindstillinger i menuen.
  2. I menuen klikker du på Brandsikkerhed og vælger Domæner i undermenuen.
  3. Klik derefter på Tilføj.
  4. I feltet Dit domæne indtaster du dit domænenavn. Du behøver ikke tilføje noget prefiks (https/www) du skal bare indsætte dit domænenavn f.eks. minbutik.com eller mystore.com. Klik på Tilføj.
  5. Under Verificer dit domæne og Vælg en indstilling klikker du på Føj et megatag til din HTML-kildekode.
  6. Kopiere metatagget som kommer frem.
  7. Åben et nyt vindue og naviger til Quickbutik > Indstillinger > Egne scripts og klik på Åben.
  8. Under Egne scripts i kildekoden (head) indsætter du metatagget som du kopierede og klikke på Gem.
  9. Gå tilbage til Facebook Business hvor du kopierede tagget, lokaliser og klik på Verificer domæne.
  10. Færdigt. Nu har du verificeret dit domæne med Facebook.