Hvis du har aktiveret en kobling til nShift (tidligere Unifaun) i din butik så kan du vælge mellem at gemme fragtsedler i nShift system eller at udskrive dem direkte når du behandler en ordre.

Fordelen ved at gemme fragtsedler hos nShift for senere udskrift kan være at man har flere ordrer på en dag og så kan man håndtere alle samtidigt. Alternativt at der er en afvigelse fra standardindstillingerne som man vil justere for en order. En sådan afvigelse kan være at man har en anden transportør for en specifik pakke.

Vælger man i stedet at udskrive ordren direkte sender nShift bookingen direkte til fragtfirmaet og udskriver en fragtseddel.