Med Quickbutiks kobling til nShift kan du hurtigt og enkelt håndtere alt som vedrører dine transporter. I stedet for at indsætte alt leveringsinformation manuelt i fragtfirmaets bookingsystem overføres alt informationen automatisk ved hjælp af et klik.

Sådan aktiverer og ansøger du om en nShift Delivery konto med ordrekobling:

1. Naviger til Indstillinger, aktiver funktionen Fragtbooking via nShift og klik på Åben.
  2. Klik på knappen Nej, ansøg om en her.
  3. Udfyld informationerne om din virksomhed.
  4. Vælg en transportør som du øsnker at anvende med nShift,
  5. Tryk på Send ansøgning.
  6. nShift vil nu modtage dine oplysninger og oprette dig sum kunde/aktivere det som behøves.
  7. Du modtager en bekræftelse fra nShift via e-mail og får tilgang til din konto.

Sådan ansøger du hvis du allerede har en nShift Delivery konto med ordrekobling:

1. Naviger til Indstillinger, aktiver funktionen Fragtbooking via nShift og klik på Åben.
  2. Klik på knappen ja, indtast detaljer.
  3. Angiv den transportør du anvender som standard under “Transportør”.
  4. Angiv dit kundenummer hos transportøren.
  5. Angiv hvilken service du anvender hos transportøren under “Vælg service”.
  6. Angiv hvordan du vil have at kunden skal få beskeder ved levering.
  7. Udfyld indstillingerne for fragtsedler.
  8. Indsæt dit API-ID og API-Hemmelighed under punkt 3. Læs mere om hvordan du finder dem her.
  9. Udfyld den information som skal stå som afsender på fragtsedlen.
  10. Klik på Gem og anvend.