For at kunne tilslutte din butik til nShift behøver du en API-nøgle og en API-hemmelighed som du henter hos nShift

Sådan finder du dem:

1. Log ind på https://www.unifaunonline.com/ med det brugernavn og kodeord som du har fået af nShift.
  2. Naviger til Vedligeholdelse > API-nøgler og klik på “Ny API-nøgle”
  3. Kryds i “Web Service-anrop (REST)” og indsæt dit brugernavn i feltet “Developer-ID”
  4. Klik på Færdiggør
  5. Værdien for “Id” er dit API-ID og “Hemmeligt ID” er din API-Hemmelighed.