For at gøre det ekstra specielt og fejre hver ordre kan du anvende Celebrate. Hver gang du modtager en ordre kan du aktivere en funktion så der bliver afspillet en valgfri sang fra Youtube når du er indlogget i din webshop.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger, lokaliser Celebrate, klik på switch-knappen for at aktivere og vælg Åben.
  2. Under rubrikken Celebrate: Ved nye ordrer krydser du i Afspil lyd.
  3. I feltet YouTube-klip indsætter du linket til en valgfri YouTube sang.
  4. I rullelisten for Begræns varigheden til kan du vælge hvor lang tid du vil at Youtube klippet skal spilles. Mindst i 10 sekunder og maks i 60 sekunder.
  5. Klik på Gem og det er færdigt. Lyden vil afspilles når du er logget ind i din webshop.