Har du modtaget en e-mail fra Klarna om at din URL ikke er live? Dette kan ske hvis du har ændret domæne for webshoppen i løbet af den tid hvor søgningsprocessen for Klarna var i gang.

For eksempel, på søgningstidspunktet var din butik lokaliseret på minbutik.quickbutik.dk. Du vælger så at bruge dit eget domæne, minbutik.dk i stedet, inden søgningsprocessen er fuldført. Når Klarna derefter håndterer søgningen og vil gennemgå din webshop, vil den ikke længere være på minbutik.quickbutik.dk, og deres kontrol over webshoppen vil ikke være mulig. Hvis dette sker vil Klarna sende dig en e-mail med informationen om at webadressen ikke er live.

Alt du behøver at gøre er at fortælle Klarna hvilket domæne din webshop er på. Når Klarna har modtaget denne information fra dig, så fortsætter søgningsprocessen.