Du finder dit ButiksID / Maerchand ID for Klarna i kontrolpanelet under Kasse > Betalingsmetode og under Klarna. Det er dit ButiksID som identificerer dig og din butik overfor Klarna og som du skal opgive ved eventuel kontakt med dem.

Kan du ikke finde dit ButiksID? Kontakt os her så hjælper vores support dig gerne videre.

Godt at vide:

Hvis du for nylig har ansøgt om Klarna og befinder dig i ansøgningsprocessen for at få din aftale godkendt, så kan du læse mere om ansøgningsprocessen her.