Du har mulighed for at lade dine kunder abonnere direkte på dit nyhedsbrev som du udgiver via GetANewsletter – en af Sveriges ledende nyhedsbrevstjenester.

Sådan kobler du GetANewsletter sammen med Quickbutik:

1. Aktiver Nyhedsbrev i Quickbutik under Indstillinger > Nyhedsbrev og klik på Åben. Aktiver GetANewsletter.
  2. Log ind på dit GetANewsletter konto her.
  3. Fins listens ID ved at klikke på “Kontakter” i menuen øverst på siden og vælg “Listor”.
  4. Klik på den listes navn som du vil finde ID til.
  5. Kig på webadressens link. Den sidste del af linket er dit ID (uden / ). Se billede:getanewsletter
  6. Kopiere ID’et og indsæt det i Quickbutik under Indstillinger > Nyhedsbrev > GetANewsletter i feltet Nyhedsbrev ved kassen: Abonner på liste (id).
  7. Find API-nøglen ved klikke på “Mitt konto” og klikke på “API”.
  8. Under “API tokens” tryk på “Skapa API token”
  9. Angiv navn og beskrivelse for dit token (Det er valgfrit hvad du skriver i navn og beskrivelse er valgfrit) Tryk skapa.
  10. Kopiere token og indsæt det i Quickbutik under Indstillinger > Nyhedsbrev > GetANewsletter i feltet API-nøgle og klik på gem.

Nu er koblingen klar. E-mailadresserne som kunden indtaster i din webshop kommer til at abonnere på den liste hvis ID du har angivet. Du kan finde e-mailadresserne som har tilmeldt sig direkte hos GetANewsletter i dine kontakter.

Hvis du har spørgsmål til din konto, e-mailadresser eller nyhedsbrevet kan du tage kontakt med GetANewsletter direkte her.