Med Mailchimp som din nyhedsbrevsleverandør kan du vælge at skabe popups direkte i deres platform, som du siden kan vise på startsiden i din webshop.

Sådan gør du:

1. Log ind hos Mailchimp og naviger til  Create > Signup form > Pop-up form > Begin.
  2. Her kan du redigere og skabe din popup som du ønsker at den skal vises i webshoppen.
  3. Aktiver din popup når den er klar til at blive vist i butikken ved at trykke på Edit og tryk på Switch-knappen for at vise din popup i webshoppen:

CleanShot 2024-01-12 at 08.35.14@2x

Godt at vide:

1. Du behøver ikke at have aktiveret popups-funktionen i Quickbutik for at din Mailchimp-popup skal vises. Mailchimp-popupen vises automatisk for dine kunder, når de besøger butikken.
  2. Hvis du ikke selv ser din popup i butikken, skyldes det sandsynligvis, at den allerede er gemt i en tidligere session i webbrowseren. Prøv venligst at besøge butikken via et inkognitovindue i stedet.