Med Mailchimp kan du enkelt og gratis få en nyhedsbrevstjeneste som gør det lettere for dig at sende fine, professionelle nyhedsbreve. I dag er der over 10 millioner som anvender Mailchimp hver dag for at designe og sende deres mails.

Sådan kobler du nyhedsbrev fra Mailchimp sammen med Quickbutik:

1. Aktiver Nyhedsbrev i Quickbutik under Indstillinger > Nyhedsbrev og klik på Åben. Aktiver Mailchimp via switch-knappen og klik på Åben.
  2. Tryk på Connect Account og vælg derefter at Logge ind hvis du har en konto fra tidligere eller Skab konto hvis du ikke har en konto.
  3. Klik på tillad (Allow) for at koble Quickbutik til din konto Mailchimp.
  4. Vælg den abonnementsliste som du vil koble til din webshop. Ordrehistorik 6 måneder tilbage bliver synkroniseret til listen.
  5. Vælg derefter at Starte synkroniseringen. Det varierer hvor langt tid det tager at synkronisere alt efter hvor meget data du har for din webshop. Efter nogle minutter burde du kunne opdatere siden og se at produkter og ordrer er synkroniseret over korrekt.
  6. Færdigt.

Tips

• Lær hvordan du sender udgående mails med Mailchimp her.
  • Lær hvordan du skaber Popups hos Mailchimp som vises på din startside her.