For at aktivere Payson Checkout 2.0 behøver du skabe en konto eller logge ind i dit kontrolpanel.

Sådan gør du:

1. Gå ind og skab en konto eller log ind hos Payson her.
  2. Udfyld med dine informationer hvis du skaber en konto.
  3. Når du er logget in og er klar, navigerer du til Integrations, kopiere agent ID og API-nøgle.

Aktiver Payson i Quickbutik:

1. Naviger til Kasse betalingsmetoder.
  2. Vælg at aktivere Payson Checkout 2.0
  3. Indsæt Agent ID og API-nøgle som du hentede fra Payson.
  4. Tryk Gem.
  5. Færdigt. Nu er Payson Checkout 2.0 aktiveret i den webshop.

Godt at vide:

Du skal udfylde informationen hos Payson så din profil bliver færdig, ellers kan du ikke få adgang til dit Agent ID og API-nøgle.