For at importere dine produkter fra Shopify til din Quickbutik gør du følgende:

1. I Shopify kontrolpanel navigerer du til Produkter > Alle produkter.
  2. Klik på eksportere.
  3. I dialogruden vælger du de produkter du vil eksportere.
  4. Vælg ar eksportere CSV for Excel.
  5. Klik på Eksporter produkter.
  6. Naviger til Hjælp (Spørgsmålstegnet) > Imoporttjeneste i kontrolpanelet i din Quickbutik.
  7. Følg instruktionerne og send din importforespørgsel.

Forespørgselen blir derefter behandlet av teamet bag Quickbutik som vil kontakte dig inden 24 timer (hverdage) for at gå videre til næste trin.