For at kunne inkludere så mange produktfelter som muligt når du eksporterer fra WooCommerce anbefaler vi at gøre dette gennem et filflow som kommer fra Pricerunner. Alt information kommer ikke til at følge med, men det er trods dette et godt udgangspunkt for at flytte produkterne til din nye Quickbutik.

Sådan gør du:

1. Log in på din WooCommerce konto. Klik på Tillæg > Tilføj nyt.
    woo-5
  2. Søg efter “eksport” og installer tillægget Product Import Export for WooCommerce.
    woo-33
  3. Klik ind på Tillægg > Installerede tillæg. Tryk på “Aktiver” ved Product CSV Import Export (BASIC).woocommerce-2
  4. Klik WooCommerce og vælg Product Im-Ex.
    woo-3
  5. Nu kommer du til en oversigt som vist i billedet nedenfor.
    woo-4
  6. Her behøver du bare scrolle ned og klikke på knappen Export Products.

En CSV-fil blir nu ladet ned med din produktdata, klar til at importeres til Quickbutik. Gå til Hjælp (Spørgsmålstegnet) > Importtjeneste i kontrolpanelet på Quickbutik for at komme i gang med en importforespørgsel.

Forespørgselen blir derefter behandlet av supportteamet bag Quickbutik som vil kontakte dig i løbet af 24 timer (hverdage).