Smartweb har en app som giver dig mulighed for at eksportere din produkter til webshoppen. Du kan vælge at eksportere dine produkter som en CSV-fil. Vi hjælper dig med at importere dine produkter til din webshop hos os.

Efter at have eksporteret produkterne fra Smartweb gør du følgende:

1. Naviger til Hjælp (ikonet som ser ud som et spørgsmålstegn (?) > Importtjeneste i kontrolpanelet i din Quickbutik.
  2. Følg instruktionerne og send via  forespørgsel.

Forespørgslen bliver derefter behandlet af Quickbutik-teamet som vil kontakte dig indenfor 24 timer (hverdage) for klartegn eller næste trin.