Vi anbefaler, at man bruger sin egen domæne, da dette giver et professionelt indtryk. Google foretrækker også webbutikker med en egen domæne. Du kan aktivere en egen domæne helt uden ekstra omkostninger hos Quickbutik.

For at bruge din egen domæne skal du:

• Købe et domænenavn hos en domæneleverandør.
  • Peg din domæne til vores servere.

Godt at vide:

• Du skal have adgang til DNS-indstillingerne hos din domæneleverandør for at det er muligt at pege domænet.
  • Domæneleverandøren skal være uafhængig. Det er ikke muligt at pege en domæne, der er låst til en anden e-handelsplatform.