Sidebyggeren er et værktøj som gør det enkelt at skabe tiltalende indehold i dine landingssider. Med færdige sektioner som du med få klik kan gøre personlige, får du mulighed for at skabe flotte resultater uden at du behøver tekniske egenskaber. Funktionen tilbyder blokmoduler som du kan trække til den placering du ønsker i din sektion.

Godt at vide:

Sidebyggeren er hovedsageligt et værktøj til at skabe landingssider da sektionerne er skabte for præcis det foremål. Funktionen er ikke optimeret til almindelige butikssider og der kan derfor forekomme visse designforandringer hvis man anvender sidebyggeren til disse.