Skal du tilføje flere produkter i din webshop som ligner hinanden? Så kan det gå hurtigere og være smidigt at kopiere eksisterende produkter. Dette gør at produktinformationen kopieres over til et nyt produkt som du siden kan finjustere for at tilpasse det nye produkt.

Sådan kopierer du et produkt:

1. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel og tryk på Redigere (Det blå ikon med en blyant) for det produkt du ønsker at kopiere.
    2. I højre hjørne af skærmen finder du ikonet for at kopiere:

8c8c22a653355013816b0a3406ca14a3

3.  Nu har du skabt en kopi af produktet som du frit kan redigere

Værd at tænke på:

Notér at produktets titel kommer til at starte med “Kopi” foran titlen. Det er derfor en god idé at ændre produktets titel direkte inden at du trykker på gem. Dette afhænger at at din URI styres af produkttitlen og genereres automatisk når produktet gemmen for første gang-

Skulle du have et produkt som gemmes som Kopi Produktnavn, så kommer URI’en automatisk at blive www.minbutik.dk/kategori/kopi-produktnavn. Her behøver du at ændre URI’en manuelt hvis du ønsker at ændre dette. Det gør du i feltet Linkadresse (URI).

Tænk desuden på at justere artikelnummer så du ikke har flere produkter med samme artikelnummer.