Du kan blandt andet vælge at købe dit domæne hos One, Simply eller e-studio. Her kan du både få en domæneadresse og en e-mail med dit domænenavn.

Efter købet skal du bare indstille webshoppen til det rette domæne under Indstillinger > Domæne ved at angive det nykøbte domæne i feltet DomænenavnGem og det er færdigt!

Behøver du hjælp med dette fra en e-handelsrådgiver hos Quickbutik? Tryk på “Hjælp mig med dette”, så sender du en anmodning til os om at få hjælp med at pege domænet for dig.