For at kunne tilføje Billedvalg for produktvarianter skal i først aktivere funktionen Avancerede produktvalg. Funktionen indgår i prisniveau Standard og Pro.

Tilføj billedvalg for et produkt:

1. Naviger til det produkt i kontrolpanelet som i vil tilføje billedvalg til f.eks. en t-shirt med forskellige farver.
  2. Klik på Administrér produktvalg.
  3. Vælg typen Billedvalg. Klik på Gem og luk vinduet
  4. Nu kan I koble et billede til hver variant ved at klikke på ikonet med pilene
    .Klicka på ikonen för att koppla en bild till varje variant
  5. Vælg derefter en af de overførte produktbilleder for at koble det til produktvarianten og tryk på gem.
  6. Gem produktet og i er færdige. Sådan kan det se ud i kassen:
    Exempel på produkt med Bildval