For at kunne tilføje Farvevalg til dine produktvarianter skal du først aktivere funktionen Avancerede produktvalg under Indstillinger. Funktionen indgår i prisniveau Standard og Pro.

Tilføj farvevalg for et produkt:

1. Naviger til produktet i kontrolpanelet.
  2. Klik på Administrér produktvalg.
  3. For jeres eksisterende produktvalg kan i vælge typen Farvevalg for jeres produktvalg for farvevarianter.
  4. Klik på gem og luk ruden.
  5. Nu kommer i til at have en farvevælger for alle jeres farvevarianter og kan enkelt den farve som skal kobles til hver variant. Klik på ikonet for farvevælgeren for enkelt at vælge farve.
    Skärmavbild 1400-11-25 kl. 10.38.04
  6. Gem produktet og du er færdig med at tilføje farvevarianter.