Med egne scripts har du mulighed for at tilføje eksterne scripts som skal anvendes i webshoppen. Det kan bland andet være analyseværktøj, statistik eller chat. Hvis du anvender funktionen Egne scripts eller kildekodetilgang og har tilføjet scripts som indsamler besøgerinformation, så kan du med Quickbutik tilpasse disse scripts så at de kun er aktive hvis du får besøgerens samtykke for det. Som ejer af din webshop har du ansvar for indsamlingen af besøgernes data.

Quickbutik tilbyder i øjeblikket to kategorier af cookies udover det nødvendige:

• Marketing
  • Analytics

Disse kategorierbetegnelser kan du anvende i kildekoden for at identificere om besøgeren har givet samtykke for en vis kategori.

Skärmavbild 1400-11-20 kl. 10.28.48
Skärmavbild 1400-11-20 kl. 10.28.57
Med overstående kan du gennemgå dine egne scripts og anvende for først at aktivere et script når besøgeren har givet sit samtykke

Eksempel:

Skärmavbild 1400-11-20 kl. 10.29.08