Med Udvidet sporing får du mulighed for at komplementere dataindsamlingen til TikTok. Det giver mulighed for at optimere effekten af din annoncering yderligere. Udvidet sporing er en komplettering  til TikTok Pixel og anvendes derfor sammen med den.

Sådan aktiverer du Udvidet Sporing:

1. Sikre dig at du har aktiveret TikTok Pixel i webshoppen ifølge denne guide.
  2. I TikTok Adsmanager går du til Assets > Events > Web events.
  3. Klik på Pixlen som du anvender for webshoppen og derefter på Settings.
  4. Klik på Generate access token under Events API.
  5. Kopier dit token som vises.
  6. Naviger til Indstillinger > Spor & mål i dit Quickbutik kontrolpanel.
  7. Sæt kryds i Aktiver TikTok Access Token og indsæt den kopierede Token access kode.
  8. Klik på Gem ændringer. Nu er det aktiveret!