Google Tag Manager (GTM) er et værktøj du anvender for at tilføje forskellige sporingsscript. I stedet for at tilføje scriptet manuelt under Egne Scripts i webshoppen, så kan du samle alle på et sted i Google Tag Manager. Med GTM kan du enkelt tilføje tags fra forskellige tjenester som vi ikke har direkte integrationer til og indlæse dem på samtlige sider i webshoppen.

Sådan aktiverer du GTM i webshoppen:

1. Log in på dit Google Tag Manager konto her eller opret en konto hvis du ikke har en konto i forvejen.
  2. I oversigten ser du dit “container name”. Du kopiere hele koden som starter med GTM-XXXXXXX (inklusiv GTM)Skärmavbild 1400-11-27 kl. 15.15.12
  3. I Quickbutik navigerer du til Indstillinger > Spor og mål og klikke på Åben.
  4. I feltet Google Tag Manager ID indsætter du dit ID som du har kopieret.
  5. Klik på gem.

Godt at vide

Hvis du anvender vores direkte integrationer som Google Analytics eller Facebook Pixel så er det vigtigt at du ikke aktiverer disse i Google Tag Manager da vores direkte integrationer er mere præcise og sender mere information. Hvis du har aktiveret tjenesterne på to steder kan det lede til at der sendes dubletter til Google Analytics/Facebook eller at scriptet ikke opdateres korrekt.