For Quickbutiks abonnementer er der ingen bindingsperiode. Du betaler på forhånd for den periode, du vælger, og har fuld frihed til at opsige abonnementet når som helst. I hele den betalte periode beholder du fuld adgang til din butik.

Vælg selv den periode, der passer dig bedst, månedligt, kvartalsvist eller årligt. Når du for eksempel vælger at betale årligt, betaler du for et år på forhånd. Hvis du beslutter dig for at opsige dit abonnement i løbet af dette år, vil din butik forblive aktiv og tilgængelig for resten af det betalte år. Men dit abonnement fornyes ikke automatisk. Det betyder, at efter udløbet af det betalte år, vil din butik ikke længere være aktiv, medmindre du vælger at fornye abonnementet igen.

Det er for eksempel helt fint at afslutte abonnementet den sidste dag i en aktiv periode – så sker der ingen fornyelse af din webshop, og der vil ikke være nogen ny betaling.