vQuickbutik følger persondataforordningen (GDPR) som trådte i kraft den 25 maj 2018. GDPR er en forkortelse for Databeskyttelse (General Data Protection Regulation). GDPR handler om behandling av personoplysninger og er en EU-lov som er skabt for at sikre at personoplysninger som anvendes af virksomheder håndteres på retmæssige grundlag så at beskyttelse, integritet og tavshedspligt sikres.

Som eksempel ved at anvendelse af cookies hvor mange anvender brugernes personoplysninger. Selve håndteringen og behandlingen af denne type af information omfattes af GDPR. Klik her for at læse mere information om GDPR.

GDPR Compliant

GDPR Compliant er et værktøj som vi har skabt for at gøre det enklere for dig at følge GDPR. For at følge persondataforordningen (GDPR) skal du have et retsligt grundlag for at gemme og behandle personoplysninger. Derfor har vi skabe en skræddersyet og automatisk oversigt til dig med alle aktive funktioner som vedrører personoplysninger.

Sådan aktiverer du GDPR Compliant:

1. Naviger til Indstillinger, lokaliser GDPR Compliant, klik på switch-knappen og vælg Åben
  2. I oversigten ser du de aktive funktioner som vedrører personoplysninger.

Godt at vide

Oversigten skal kun betragtes som vejledende og kan ikke anses for at være altomfattende.