Du kan se alle temaer og vores live demo webshops her. Der findes forskellige temaer som du kan vælge for din webshop. Temaerne er tænkt som en base i webshoppen, som du siden kan justere så at designet passer til din virksomhed.

En webshop med gode produkter og et dårligt design hænger ikke sammen. Hvordan din webshop ser ud kan være afgørende for at dine potentielle kunder vælger at handle hos dig.

Med Quickbutik har du mulighed for at vælge mellem en række forberedte responsive temaer (hvilket betyder at de også er tilpassede til mobile enheder) anvendervenlige og som sætter dine produkter i fokus.

Sådan vælger du et tema:

  1. Naviger til Udseende > tema.
  2. Vælg Tilføj nyt tema.
  3. Nu ser du din webshop med en sidemenu til venstre hvor der findes forskellige temaer at vælge mellem.
  4. Klik på Se demo for at se hvordan temaet ser ud. Du kan desuden klikke på de forskellige skærmstørrelser øverst for at se hvordan din webshop ser ud i forskellige mobile enheder.
  5. Nå du har bestemt sig for et tema, klikker du på Anvend.
  6. Du kan nu begynde at tilpasse temaet så det passer til din virksomhed. Startsiden, farver, antal produkter per række m.m. (varierer afhængigt af hvilket tema du anvender) kan justeres.

Godt at vide:

Med Quickbutik har du også mulighed for at redigere direkte i den underliggende kildekode (HTML, CSS og JavaScript) ved at klikke på Udseende > tema > Kildekode. Tilgang til kildekoden for dit tema indgår i prisniveauer Standard.

Her kan du se alle filer som du kan ændre og redigere direkte for siden at klikke gem for at gennemføre forandringerne.

Var dette til hjælp?