Med Quickbutik kan du aktivere julekalenderfunktionen for at skabe spændende, daglige tilbud og først og fremmest få tilbagevendende besøgere hver dag frem til juleaften.

Mellem den 1-24 december kan du tilføje en julegave som kan åbnes af besøgeren når dagen indtræffer. Julegaven kan være alt fra generøse tilbud, tips eller konkurrencer i din webshop, dagens blogindlæg eller et juledigt.

Hvordan fungerer det?

1. Aktiver Julekalender under indstillinger og klik på åben.
  2. Øverst i oversigten for julekalenderen kan du tilføje en julegave for en specifik dag.
  3. Vælg den dag du ønsker i december.
  4. Angiv linkadressen til den side du ønsker at dirigere kunden til når de trykker på lågen for dagen. Det er her du bestemmer hvad som skal findes bag lågen for præcis den dag du har valgt som f.eks. en kategori som har en rabat aktiveret, et specifikt produkt som er dagens produkt eller et blogindlæg med eksempelvis dagens juleopskrift. Et tips kan være at skabe en tidsbestemt rabat som skal være gyldig en specifik dag i julekalenderen. Du kan f.eks. have en rabat på 20% som gælder en specifik dag og linke til det produkt for den dag i julekalenderen.
  5. Julekalenderen skal nu findes som et menupunkt i din navigering. Hvis du øsnker at placere den på en specifik plads kan du gå til Udseende > Navigation for at ændre dette.

Hvordan ændrer jeg titel og besked?

Længst op i højre hjørne ser du et tandhjulsikon. Tryk på denne for at ændre julekalenderens titel, beskeden samt om du vil vise alle julekalenderens låger eller om du kun vil vise de opnåede juledage. Glem ikke at trykke på gem når du er færdig.

Tips

Du kan også skabe Noticer, Popups eller Ribbons for kategorisiden for at vise at det er dagens tilbud.

Hvis du undrer dig over hvordan du laver en tidsbestemt rabat så at du slipper for at skabe en manuelt de dage du øsnker at tilbyde rabatter i din webshop så kan du læse guiden her som forklarer hvordan du tidsbestemmer en rabat.