SSL er et sikkerhedscertifikat som krypterer informationen mellem webshoppen og kunden, og på den måde bliver forbindelsen mere sikker. Mange kender SSL fra den udvigelse den har på webadressen som vises som https i stedet for bare http. Det er en god idé at aktivere SSL eftersom at webshoppen kommer til at opleves mere sikker, hvilket dine kunder værdsætter.

SSL-sertifikat (https) er gratis og inkludert i Quickbutik. Det aktiveres automatisk. Hvis du anvender en .quickbutik.com domæne så har du SSL fra starten. Hvis du anvender dit eget domæne så kommer SSL at aktiveres i forbindelse med at domæne peges mod Quickbutik.

Hvorfor vises min webshop som usikker?

Hvis du for en advarsel om at din webshop anses som værende usikker så kan det være fordi du behøver at sikre at pegningen fra domæneleverandøren er korrekt. Du kan læse mere om hvordan du peget dit domæne her.

Hvis du lige har gjort pegningen kan det tage nogle timer inden at ændringerne er gennemført.