Alt afhængigt af hvilket tema du valgt så kommer der være forskellige skrifttyper tilgængelige.

Sådan bytter du skrifttype:

1. Naviger til Udseende > Tema > Tilpas tema.
  2. Klik på Farver og skrifttype.
  3. Her ser du forskellige indstillinger for skrifttyper og hvilke skrifttyper du kan vælge at tilpasse.
  4. Klik på gem.

Godt at vide:

Hvis du vil anvende andre skrifttyper end dem som findes tilgængelige så er det muligt at tilføje Google Fonts direkte i kildekoden. Kildekoden er tilgængelig fra prisniveau Standard og der kan du lave skræddersyede ændringer selv eller sammen med en webudvikler.