For at enkelt importere produkter fra en anden webshop til Quickbutik er det to alternativer:

Alternativ et:

  1. Tjek med din nuværende e-handelsleverandør om det er er muligt at eksportere dine produkter til CSV-fil, lignende dette format: 

sku;produkttitel;produktbeskrivning-html;pris;jamforelsepris;momssats;vikt;lagersaldo;ean;tillverkare;bildlankar-komma-separerat;huvudkategori;underkategori1;underkategori2;url

2. Upload filen til en tjeneste som Dropbox eller Drive.

3. Find importservice ved at klikke på spørgsmålstegnsymbolet længst oppe i kontrolpanelet. Klik på importtjeneste længst oppe i højre hjørne. Angiv downloadlinket. Du kan også uploade din CSV-fil med produkter direkte i chatten med supporten.

 

Alternativ to:

For at kunne inkludere så mange produktfelter som muligt i en eksport på den bedste måde, anbefaler vi at gøre det gennem en filflow som kommer via Pricerunner. Alt information kommer ikke til at følge med, men det giver dig et godt udgangspunkt. for at arbejde videre med at overføre dine produkter til din nye Quickbutik.

  1. Aktivér Pricerunner eller Price Hunt-funktionen i din nuværende platform.
  2. Kopier linket du får
  3. Gå til Importtjeneste i dit kontrolpanel hos Quickbutik.
  4. Indsæt linket i feltet Importlink.
  5. Indsend forespørgselen.

Forespørgselen bliver derefter behandlet av supportteamet bag Quickbutik som vil kontakte dig indenfor 24 timer (hverdage) for at gå videre til næste skridt.

Var dette til hjælp?