Webshoppens søgefelt gør det enklere for dine kunder at søge og finde det rette produkt direkte i søgefeltet i din webshop. Søgefunktionen kan styres af produktets titel, beskrivelse eller artikelnummer. Du kan desuden vælge om du vil søge per sætning eller ord.

Sådan gør du:

1. Naviger til indstillinger > Generelt i kontrolpanelet.
  2. Lokaliser overskriften Webshoppens søgefunktion.
  3. Her vælger du, hvordan søgefunktionen skal fungere ved at krydse i et eller flere felter samt om den skal søge efter ord eller sætning i rullemenuen.
  4. Klik på gem.