Det er muligt at skjule en kategori ved at fjerne kategoriens menupunkt i navigeringen. Kategorien vil fortsat være tilgængelig hvis man har adgang til kategorilinket. Hvis du ønsker at den slet ikke skal findes behøver du at fjerne kategorien helt.

Sådan gør du:

1. Gå til Kategorier > Rediger kategori (blå ikon med blyant) ved den kategori du ønsker at skjule.
  2. Ved feltet Menupunkt vælger du at krydse i Fjern fra navigation.
  3. Tryk Gem. Kategorien har ikke længre nogle menupunkter og er dermed ikke synlig i webshoppen.

Hvis du vil skjule spesifikke produkter har vi en guide for dette her.