Som ny kunde hos Quickbutik har du en 14-dages gratis prøveperiode hvor du kan oprette din egen webshop, designe den og teste de forskellige funktioner.

For at komme i gang skal nu navigere till Quickbutik.com og klikke på Start din webshopHer angiver du den e-mailadresse som du vil logge ind i webshoppen med og vælger et kodeord. Klik derefter på Opret webshop.

Derefter kommer du til en introduktion som er opdelt i seks forskellige trin:

1. Vælg Webshoppens navn og Domænenavn
  2. Kan dette være Funktioner for dig?
  3. Tilføj dit første Produkt
  4. Se din weshop og vælg et Design
  5. Tilføj en Fragtmetode
  6. Vælg hvordan du vil have betalt