Hvis du vil ændre f.eks. navn eller URI for en kategori så kan du enkelt redigere kategorien under Kategorier i kontrolpanelet og dermed tilpasse specifikke indstillinger for den.

Sådan gør du:

1. Naviger til Kategorier i kontrolpanelet
  2. Lokaliser den kategori som du vil justere og klik på rediger via den blå knap med blyanten.
  3. Her får du mulighed for at anpasse kategorien og indstillingerne for den. Du kan ændre bl.a. navnet, URI, sidebeskrivelsen og om der skal være en hovedkategori/underkategori.
  4. I feltet Valgfri kategoribeskrivelse 1 kan du tilføje en ønsket tekst og billeder. Det kommer være synligt længst oppe på kategorisiden.
  5. I feltet Valgfri kategoribeskrivelse 2 kan du tilføje information som vises længst nede på kategorisiden og som placeres under dine produkter.
  6. Klik på Gem.