Du kan enkelt redigere dine produktvarianter i redigeringstilstanden for det aktuelle produkt. Du kan ændre eller tilføje f.eks. lagersaldo, pris, vægt, EAN-kod m.m.

Sådan gør du:

1. Navigér til Produkter i kontrolpanelet.
  2. Klik derefter på den blå redigeringsknap for det produkt du vil ændre.
  3. Rul ned på siden til Valg & Varianter.
  4. Via oversigten kan du ændre artikelnummer, pris og lagersaldo.
  5. Hvis du vil lave mere specifikke ændringer klikker du på indstillinger (Ikon med et tandhjul) og et vindue åbnes
  6. Her kan du redigere navn, artikelnummer, lagersaldoen, vægt, skjule/synliggøre varianten, lagerplads, EAN-kode og meget mere.
  7. Klik på Gem. Nu er dine ændringer synlige i webshoppen.