Hvis du vil skabe en formular til din webshop, så kan du enkelt skabe den via en ekstern tjeneste ved navn Cognitoforms. De har gratis formularløsninger som du enkelt kan indsætte på en side i din webshop.

For at skabe en formular i Cognitoform gør du følgende:

1. Gå til Cognitoforms og opret en konto.
  2. Tryk på knappen Start Building Now/Create form.
  3. Nu kan du flytte de funktioner du øsnker at have i din formular (Noter at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige i gratisversionen)
  4. Hvis du øsnker at forhåndsvise din formular så trykker du på knappen Preview som du finder længst nede på siden.
  5. Når du føler dig klar trykker du på Save.
  6. Herefter skal du trykke på knappen Publish.
  7. Til venstre ser du en kode, og hvis du under den rude vælger iFrame og kopierer den kode som genereres.
  8. Gå derefter til dit kontrolpanel i Quickbutik og naviger til Sider og tryk derefter på Opret side.
  9. I sidens tekstfelt lokaliserer du en knap lignende dette </> som du finder længst til højre i værktøjsfeltet for tekstfeltet.
  10. Indsæt koden i tekstfeltet og tryk på Gem.
  11. Færdigt!

Når en kunde udfylder formularen på din side så kommer svarene at sendes til Cognitoforms, og du kan se dem på din profil hos dem.