I vores tema Nova, Swift og Orion har du mulighed for at skabe en kategorioversigt hvor dine underkategorier bliver vist med billeder. Det vil sige at når du trykker på en hovedkategori så vil dine underkategorier blive vist med billede og navn.

Skärmavbild-2021-03-18-kl.-13.03.22

Sådan gør du for at aktivere det i din butik:

1. Naviger til Udseende > Tema > Tilpas tema og klik på fanen Kategoriside.
  2. Sæt et kryds i Vis underkategorier.
  3. Vælg også at sætte kryds i Vis titel for underkategorier hvis du vil have at der skal vises titler under dine billeder.
  4. Klik på Gem.

Sådan overfører du kategoribilleder:

1. Naviger til Kategorier i kontrolpanelet og vælg rediger for den ønskede kategori.
  2. Rul ned til du ser Valgfrit kategoribillede. Her overfører du dit billede.
  3. Klik på Gem.