Hvis du anvender Stripe og synes at du behøver dokumentation for udbetalingerne, så kan disse instruktioner hjælpe dig til, hvordan du enkelt skaber korrekt regnskabsdokumentation

1. Log in på Stripe.
  2. Vælg Payouts i menuen til venstre.
  3. Klik derefter på feltet Payouts.
  4. Klik på Filter, vælg Date og is between. Angiv det ønskede datointerval og klik på Done.
  5. Når rapporten downloades klikker du på knappen Export oppe i højre hjørne.
  6. Åben filen, vælg Gem som og angiv et filnavn.
  7. Klik derefter på Gem.

Trin 1 – Formater rapporten

1. Åben excelfilen som du har downloadet.
  2. Markér kolonne A
  3. Vælg faene Data i excel
  4. Vælg tekst til Kolonner
  5. Vælg Afgrænset felt, klik på næste
  6. Vælg Tab og Komma, klik på næste
  7. Vælg generelt, klik på færdiggør.
  8. Færdigt. Nu er filens information opdelt i kolonner.
  9. Glem ikke at gemme.

Trin 2 – Skab regnskabsdokument

1. Fjern alle kolloner som ikke behøves til bogføringen. Gem kollonerne Arraival date, Total gross, Total fees og Total net. Det er dem som du behøver for at kunne udvælge udbetalingerne på kontoudtoget fra banken
  2. Anvend autosum i excel længst nede under hver kolonne for at summere værdien i respektive kolonne.
  3. Marker alle beløbene og omformater til valuta kr med to decimaler.
  4. Færdigt. Gem filen og udskriv.