Du har mulighed for at skjule specifikke varianter i din webshop. Det kan være en fordel at gøre hvis du ved at den pågældende variant ikke kommer til at findes på lager en længere periode eller hvis du i god tid vil skabe en variant som senere kommer på lager.

Sådan gør du:

1. Navigér til Produkter i kontrolpanelet.
  2. Klik derefter på den blå redigeringsknap for det produkt du vil ændre.
  3. Rul ned på siden til Valg & Varianter og klik Indstillinger (Ikon med et tandhjul) og et vindue åbnes
  4. Lokaliser  Skjul variant og marker feltet for at skjule varianten.
  5. Klik derfefter på Gem. Nu er den specifikke variant ikke længere synlig for dine kunder i webshoppen.