En webshop med gode produkter men et dårligt design passer ikke sammen. Dit design på din webshop kan være afgørende for at potientielle kunder vælger at købe hos dig.

Med Quickbutik kan du vælge mellem en række færdigdesignede, responsive og brugervenlige temaer (som også er tilpasset til mobile enheder) som sætter dine produkter i rampelyset.

Sådan vælger du tema til din webshop:

1. Naviger til Udseende > Tema
  2. Vælg +Tilføj nyt tema eller Tilpas tema hvis du allerede har et tema.
  3. Nu ser du din webshop med en sidemenu tl venstre med en række en temaer du kan vælge mellem.
  4. Klik på Vis demo for at se hvordan temaet ser ud. Du kan også klikke på de forskellige skærmstørrelser øverst for at se hvordan webshoppen ser ud på forskellige mobile enheder.
  5. Nu du har bestemt dig for et tema trykker du på Tilføj til.
  6. Du kan nu tilpasse temaet efter dine ønsker. Startsiden, farver, antal produkter per linje osv. (Det varierer alt efter hvilket tema du har valgt).

Med Quickbutik har du også mulighed for at redigere direkte i den underliggende kildekode (HTML, CSS og JavaScript) ved at klikke på Udseende > Tema > Kildekode. Adgangen til kildekoden for dit tema er inkluderet i prisniveau Standard og Pro.