Ja det kan du og det er også noget vi anbefaler at i anvender. Du aktiverer dit eget domæne helt uden ekstra omkostninger hos Quickbutik.

Fordelene med at have dit eget domæne er både at du giver dine kunder et mere professionelt indtryk og at det bliver lettere for at huske din webadresse. Desuden foretrækker Google webshops med deres eget navn.

For at anvende dit eget domæne som f.eks. minbutik.se behøver du:

1. Købe et domænenavn hos en domæneleverandør
  2. Pege dit domæne mod Quickbutiks server.