Ja, du kan ændre og bytte tema i webshoppen et ubegrænset antal gange. Dette gør du enkelt i Quickbutiks kontrolpanel under Udseende > Tema. Klik derefter på Tilføj nyt tema.

Når du bytter tema påvirker det ikke informationen i din webshop så som produkter, kategorier eller indeholdet i dine informationssider. Dog skal du tænke på at du behøver at indstille farver, skrifttyper, sektioner og bygge startsiden som du vil have det på nu, eftersom at disse indstillinger er specifikke for hvert tema.

Sådan bytter du tema:

1. Naviger til Udseende > Tema.
  2. Tryk på Rediger på det tema du ønsker at bytte til.
  3. Tryk på Live mode under tilstand. Du kan også vælge at tidsindstille hvornår temaet skal gå live.
  4. Tryk på Gem.

Kan jeg have flere tema?

Med Quickbutik Startup og Standard kan du tilføje et ekstra tema og have totalt to temaer i din webshop. Et som er i live mode og et som er under konstruktion.

Med Quickbutik Pro kan du tilføje op til ni temaer for din webshop, så du totalt har ti temaer at vælge mellem.

Dette indebærer at du kan redigere et eller flere temaer i baggrunden samtidigt med at et andet tema er i live mode. Du kan altså have flere forskellige designs som du veksler mellem. På den måde kan du foretage dine ændringer i din egen takt uden at dine besøgere opdager det. Nå du er klar kan du bytte tema og sætte det ønskede tema i live mode.

1. Naviger til Udseende > Tema
  2. Klik på +tilføj nyt tema
  3. Vælg det ønskede tema og klik på Tilføj
  4. Et nyt tema er tilføjer og ligger nu i konstruktionstilstand.

Tips

Du kan vælge at indstille et tema til at gå live ved et bestemt tidspunkt. Det gør du ved at klikke på Rediger for det tema du øsnker at bytte til. Det er perfekt ved f.eks. kampagner ved Black Friday, jul eller andre begivenheder.