Ja, du kan sagtens uploade en video eller et filmklip på din startside. Det kræver dog at videoen er uploadet på Youtube, Vimeo eller en lignende tjeneste. Når den er det kan du indsætte den på startsiden på følgende måde:

1. Gå til Udseende > tema > Tilpas tema
  2. Klik på Startside og tilføj en Egen sektion
  3. Indsæt det indlejrede link.
  4. Gem og du er færdig.

Hvad er et indlejret link?

At indlejr et link indebærer at du med hjælp af en kode kan materiale som en video til at vises direkte på den side du gør indlejringen på. Se her hvordan du enkelt kan gøre dette med eksempelvis Youtube.

Godt at vide:

Den kode som du indsætter skal være responsiv for at kunne tilpasses til forskellige enheder. Hvis koden har en fast bredde gør det at den vil fastholde den samme bredde uanset enhed. Sørg derfor for at du anvender dig af procent i stedet for px i HTML koden.

Embed responsively er en gratistjeneste som kan hjælpe dig med at få en responsiv video.