Ja, det kan du!

Du kan starte med Quickbutik Startup og derefter bytte til Standard eller Pro, når og hvis behovet er der. Du kan opgradere dit abonnement i Brugerindstillinger øverst i kontrolpanelet, vælg derefter Administér abonnement. Når du ændre abonnementet sker opgraderingen automatiskt – ingen yderligere indstilling eller lignende er nødvendig.

Skulle du efter en tid bestemme dig for at nedgradere istedet – så fungerer det helt på samme enkle måde. Det er efter at den pågældende betalingsperiode udgår at du automatisk overgår til den mindre pakke, Standard eller Startup Hvis du har anvendt funktioner som tilhører et højere abonnement bliver de deaktiveret.

Opgradering og nedgradering koster selvfølge ikke noget ekstra.