Det kan du! Det gør du ved at anvende en extern tjeneste. Der findes flere forskellige tjenester som du kan anvende til din webshop og et eksempel kan være Tawk.to. Nedenfor har vi lavet en guide for hvordan man aktiverer Tawk.to i sin webshop. Disse trin er højst sandsynligt de samme uanset hvilken chatfunktion du vælger.

Aktiver Tawk.to chatfunktionen i din webshop:

1. Naviger til www.tawk.to
  2. Tryk på knappen Sign up som du finder i højre hjørne øverst.
  3. Udfyld formularen og vælg derefter sprog til din chat.
  4. Du skal derefter få tilgang til en kode som du skal kopiere.
  5. Gå til indstillinger dit kontrolpanel i Quickbutik og lokaliser Egne scripts. Aktiver og åben denne.
  6. Indsæt koden i Body. Tryk på gem.
  7. Færdigt! Nu har du en chat i din webshop.

Tips

Hvis du øsnker at ændre hvor lang tid det tager inden kunden automatisk får en autobesked via chatten, hvad det er for besked de får samt billede/avatar for beskeden, så navigerer du til Admin  i kontrolpanelet for Tawk.to og vælger derefter Triggers. Du får nu mulighed for at ændre disse indstillinger her.