Det kan være en god idé at vise sit Instagram-feed i sin webshop da det kan give kunderne mulighed for at følge dig. På den måde kan de få opdateringer om din webshop og produkter direkte gennem Instagram. Dette er også med til at påminde følgerne om din webshop og give dem inspiration til at købe produkter som du viser på billeder på din Instagramprofil.

For at tilføje dit Instagram-feed til din webshop behøver du anvende en af følgende tjeneste: Snapwidget eller Lightwidget. Snapwidget tilbyder forskellige widgets hvor nogle er gratis, mens andre kræver en månedsbetaling. Lightwidget tilbyder widgets mod en engangsbetaling på 10$.

Sådan gør du for at anvende Snapwidget:

1. Skab en konto ved at trykke på Get a free widget.
  2. Tryk på knappen Choose a service og vælg derefter Instagram
  3. Vælg derefter et layout for hvordan du vil have at Instagram-feedet skal se ud i din webshop. Bemærk at det ikke er alle layout som er responsive, hvilket er en indstilling som du behøver for at Instagram-feedet skal se godt ud i alle enheder.
  4. Tryk derefter på Configure widget.
  5. Udfyld formularen som dukker op og tryk derefter på Get widget.
  6. Nu får du en kode som du kan indsætte ifølge instruktionerne længere nede.

Sådan gør du for at anvende Lightwidget:

1. Skab en konto ved at trykke på Continue with Instagram.
  2. Siden vil bede dig om en Authotization request, accepter denne.
  3. Udfyld den formular som dukker på side, og vælg hvordan din widget skal se ud.
  4. Tryk på preview når du har foretaget nogle ændringer som du vil se i en forhåndsvisning.
  5. Tryk på Get code når du er færdig med at vælge layout.
  6. Nu får du en kode som du kan indsætte ifølge instruktionerne længere nede.

Sådan tilføjer du din widget i dit tema:

Naviger til Udseende > Tema > Tilpas tema > Startside i dit kontrolpanel i Quickbutik.

1. Tilføj en ny sektion af typen Egen sektion
  2. Indsæt koden som du fik fra widgettjenesten.
  3. Gem og du er færdig!