Ja. Du kan indstille så at kunden automatisk modtager en e-mail efter deres køb hvor de har mulighed for at give en anmeldelse af din webshop. Med denne funktion har du mulighed for at indsamle flere anmeldelser og få mere indsigt i dine kunders meninger – indsigter som du kan anvende til at forbedre kundeoplevelsen.

Du kan skabe en gratis konto, hvis du ikke allerede har en, hos Trustpilot og registrere din virksomhed. Log ind og naviger til siden for indstillinger og find siden for Automatisk Feedback Service. Her kopiere du din unikke AFS-e-mailadresse.

Når du har kopieret AFS-e-mailadressen fra Trustpilot så gør du følgende for at aktivere dette for din webshop:

1. Naviger til Indstillinger > udgående e-mails i Quickbutik kontrolpanel
  2. Indsæt den unikke AFS-e-mailadresse i feltet E-mailadresser for ordrekopier.
  3. Gem og færdigt!

Hvis Trustpilot lykkedes skabe en invitation vil du kunne se den i din invitationshistorik under Indsamle anmeldelser i Trustpilot-kontrolpanel. Du kan klikke på invitationen for at eksportere den og se invitationsindstillingerne. Her kan du også ændre invitationens leveringsdato, anvendernavn og svars-e-mailadresse mens den fortsat står i kø til levering.